Garantia Produselor
Satisfacţia dumneavoastră reprezintă o responsabilitate esenţială pentru diManolo, de aceea investim toate resursele pentru a vă oferi cea mai bună calitate atunci când achiziţionaţi unul dintre produsele noastre.

Toate materialele folosite în procesul de producţie provin de la cei mai performanţi furnizori din Europa şi au fost supuse unor procese de testare înainte de vânzare. Pielea utilizată în realizarea produselor diManolo este naturală, iar tehnologia şi etapele de manufactură implicate corespund celor mai înalte standarde de calitate.
PRODUSELE DIMANOLO SUNT NON ALERGICE

 

Certificat de garanţie a produselor

Garanţia reprezintă certitudinea calităţii oferite de Brandul Dimanolo  se aplică oricărui produs achiziţionat de pe site-ul DIMANOLO.RO SAU DIMANOLO.COM

 

Condiţii de garanţie

Garantăm că produsul achiziţionat de pe site-ul verogia.ro este un produs sigur, nou (nefolosit), autentic (produsul prezintă elementele de identificare ale mărcii legal înregistrate) şi lipsit de orice defect.

În condiţiile respectării instrucţiunilor de întreţinere, produsul prezintă parametri de calitate şi performanţe normale (la care consumatorul se poate aştepta în mod rezonabil), date fiind natura şi scopul pentru care a fost realizat produsul, pe durata medie a utilizării. Durata medie a utilizării este de circa 6 luni calendaristice, cu respectarea alternării purtatului . Trebuie să luaţi în considerare faptul că, odată cu timpul şi cu purtarea, toate produsele vor da semne de uzură, iar aceasta nu reprezintă un defect.

Conform articolului 16 din Legea nr. 449/2003, garanția legală oferită produselor DIMANOLO este de 12 luni de la momentul livrării.