Magnetoterapia

Magnetoterapia este o ramură a medicinei alternative folosită de milioane de oameni cu scopul de a trata durerile și stresul. 
Magnetoterapia este foarte des folosită de sportivi pentru a trata durerile musculare după un meci sau un antrenament intens.

Folosită încă din secolul al XVI-lea pentru a tratata afecțiuni precum  epilepsia și diareea, efectele benefice ale terapiei cu magneți au fost demonstrate prin numeroase studii. 

 

Cum acționează magnetoterapia?

Testele clinice au demonstrat că terapia cu magneți are, într-adevăr, efectul de reducere a senzației dureroase. Magneții penetrează adânc țesuturile și creează un câmp magnetic care energizează, alcalinizează și oxigenizează, îmbunătățind funcția sistemului imunitar și capacitățile de vindecare ale organismului.

Cei mai puternici magneți din neodim sunt prezenți în interiorul curelei cu 4 fețe.

Poziționați strategic în interiorul curelei, magneții folosiți de noi au o putere de 30.000 Gauss (unitate de măsură a inducției magnetice).

Efectele terapeutice ale curelei cu 4 fețe

Deși studiile arată că magnetoterapia poate tratata peste 70% dintre afecțiunile cunoscute de om, noi am testat cureaua cu 4 fețe strict pentru acțiunile benefice asupra stresului și durerilor de spate, având rezultate extrem de pozitive.

  • Tratează durerile de spate și sciatica.
  • Combate puternic stresul.
creează-ți acum propria curea cu patru fețe.

Alege dintre cele zece culori și patru tipuri de catarmă disponibile. 

În plus, primești cadou o cutie de lemn masiv și gravare laser cu inițialele tale!

configurează-ți cureaua